Ben je in de winning mood en in voor een zeilwedstrijd?

Het hele jaar door worden er bij ons zeilwedstrijden georganiseerd. Niet alleen “besloten regatta’s” voor bedrijven, maar ook wedstrijden met “open inschrijvingen” bijvoorbeeld Ottenhome’s Woensdagavond Regatta of voor inwoners van Wijdemeren.

Elke 3e woensdagavond van de maand (mei t/m augustus en de 2e woensdagavond in september) klinkt hiervoor rond 19.00 uur het startschot uiteraard voorafgegaan door een schippersbriefing om 18.30 uur. Je beste 3 manches zijn bepalend voor je eindklassering. Je kunt je hiervoor inschrijven met je gezin, buren, vrienden, collega’s of concurrenten. Steek elkaar de loef af en krijg de wind in de zeilen.

I.v.m. het COVID-19 virus konden we in MEI nog NIET beginnen met de wedstrijden! Maar in JUNI konden we toch het eerste startsein voor deze avondwedstrijden geven.
Uiteraard met in acht neming van in ieder geval de volgende regels:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius
  • Schud geen handen
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
  • In alle boten geldt (vooralsnog) maximaal 3 /4 personen, tenzij jullie met je eigen gezin/huishouden komen
  • Desinfecteer zelf o.a. de helmstok – wij hebben hiervoor poetsrollen en desinfectiemiddel
  • Houd bij het in/uitvaren van de haven altijd minimaal 3 meter afstand


Schrijf je team in
(zie inschrijfformulieren, rechts).
Hopelijk tot gauw!

 

 

 

Ook organiseren wij gedurende het hele jaar Sail events voor “vakbroeders” die werkzaam zijn in diverse bedrijfstakken. KIJK HIER of er een zeildag voor je (con)collega’s op stapel staat. Is dit (nog) niet het geval is en wil je je vakbroeders wel graag in de boot nemen, mail ons dan. In no time staat er ook voor jullie branche een zeildag op ons programma!

 

Voor diverse bedrijfstakken organiseert Ottenhome (i.s.m. brancheorganisatie) jaarlijkse branche zeildagen. Ook organiseren we een aantal evenementen waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Zie de AGENDA, info en onderstaande inschrijfformulieren.

 

Hieronder, boven én naast tref je een aantal events aan waarvoor je je gedurende het hele watersportseizoen kunt inschrijven.

Bijvoorbeeld voor de (gratis) zeilavonden speciaal voor inwoners van Wijdemeren (Wijdemerencup), de open zeilavonden op de derde woensdag van de maand (Woensdagavond zeilregatta).

Onze Maritieme Maandagen speciaal voor vrijwilligers en medewerkers uit de thuiszorg die gratis kunnen komen zeilen, roeien of kanoën en de zaterdagen van Sailability voor mensen die hun handicap wel eens achter willen laten op de steiger.

Samen met de Sportservice ambtenaren van de Gemeente Wijdemeren organiseren we ook dit jaar het SCHOOLZEILEN.
Op dinsdag 9 juni 2020 stond de 7e SCHOOLZEILDAG op de planning. We hebben na overleg moeten besluiten i.v.m. de verschillende richtlijnen en diverse onzekerheden dat we de datum 9 juni helaas moeten laten varen. We gaan komende periode bekijken of we de zeildag kunnen doorschuiven naar bijvoorbeeld dinsdag 22 september 2020 (van ca. 08.30 tot 13.30 uur)
Dan worden de leerlingen uit groep 8 van alle basisscholen weer uitgenodigd mee te doen aan deze gratis kennismaking met de zeilsport.
Onze zeilboten stellen we weer gratis te beschikking, maar we zoeken altijd enthousiaste zeilers die het leuk vinden om met deze leerlingen te gaan zeilen! Heb je zin & tijd meldt je alsjeblieft. We houden je op de hoogte!

Klik de hier boven- , onder- & naast staande vermelde events aan voor meer informatie en om je in te schrijven.

Graag tot ziens!