Ottenhome’s OPEN DAGEN 2020

 

Ervaar zelf! Alle mooie woorden en nautische oneliners ten spijt, er gaat niet boven zelf ervaren, toch?
Daarom willen we je van harte uitnodigen om GRATIS en dus ECHT VOOR NIKS deel te nemen aan onze
Open (t)huis middagen op zaterdag 4 en zondag 5 april a.s.

I.v.m. de strijd tegen verdere verspreiding van het Corona virus moet de HORECA van Ottenhome
in ieder geval tot 6 april gesloten blijven.
De OPEN DAGEN van 4 en 5 april kunnen dus helaas niet doorgaan!

 

Ben je in de winning mood en in voor een zeilwedstrijd?

Het hele jaar door worden er bij ons zeilwedstrijden georganiseerd. Niet alleen “besloten regatta’s” voor bedrijven, maar ook wedstrijden met “open inschrijvingen” bijvoorbeeld Ottenhome’s Woensdagavond Regatta.

Elke 3e woensdagavond van de maand (mei t/m augustus en de 2e woensdagavond in september) klinkt hiervoor rond 19.00 uur het startschot uiteraard voorafgegaan door een schippersbriefing om 18.30 uur. Je beste 3 manches zijn bepalend voor je eindklassering. Je kunt je hiervoor inschrijven met je gezin, buren, vrienden, collega’s of concurrenten. Steek elkaar de loef af en krijg de wind in de zeilen.

Ook organiseren wij gedurende het hele jaar Sail events voor “vakbroeders” die werkzaam zijn in diverse bedrijfstakken. KIJK HIER of er een zeildag voor je (con)collega’s op stapel staat. Is dit (nog) niet het geval is en wil je je vakbroeders wel graag in de boot nemen, mail ons dan. In no time staat er ook voor jullie branche een zeildag op ons programma!

 

Voor diverse bedrijfstakken organiseert Ottenhome (i.s.m. brancheorganisatie) jaarlijkse branche zeildagen. Ook organiseren we een aantal evenementen waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Zie de AGENDA, info en onderstaande inschrijfformulieren.

 

Hieronder, boven én naast tref je een aantal events aan waarvoor je je gedurende het hele watersportseizoen kunt inschrijven.

Bijvoorbeeld voor de (gratis) zeilavonden speciaal voor inwoners van Wijdemeren (Wijdemerencup), de open zeilavonden op de derde woensdag van de maand (Woensdagavond zeilregatta).

Onze Maritieme Maandagen speciaal voor vrijwilligers en medewerkers uit de thuiszorg die gratis kunnen komen zeilen, roeien of kanoën en de zaterdagen van Sailability voor mensen die hun handicap wel eens achter willen laten op de steiger.

Samen met de Sportservice ambtenaren van de Gemeente Wijdemeren organiseren we ook dit jaar het SCHOOLZEILEN. Leerlingen uit groep 7 van alle basisscholen zijn weer uitgenodigd mee te doen aan deze gratis kennismaking met de zeilsport. Onze zeilboten stellen we weer gratis te beschikking, maar we zoeken nog enthousiaste zeilers die het leuk vinden op dinsdag 9 juni 2020 van ca. 08.30 tot 13.30 uur met deze leerlingen te gaan zeilen! Heb je zin & tijd meldt je alsjeblieft.

Klik de hier boven- , onder- & naast staande vermelde events aan voor meer informatie en om je in te schrijven.

Graag tot ziens!