Relatie events of productpresentaties aan of op het water

Zet je relaties in het zonnetje of je producten in de schijnwerper! Zit je met je bedrijf in rustig vaarwater of maak je stormachtige tijden door? Het onderhouden van een goed contact met je vaste gasten, klanten, relaties, (con)collega’s of leveranciers is top prioriteit voor iedereen. Weet je relaties aan je te binden, ga een verbinding met ze aan en bouw goodwill op met een netwerk van ambassadeurs. Één van de manieren om de banden aan te halen en te versterken is de organisatie van een (jaarlijks) relatie event. Gooi daarom dit jaar je relatie event eens over een andere boeg en organiseer (samen met ons) een spetterende watersportevent voor uw relaties. Koers af op je eigen Sail Regatta of sloepentocht met een after sail party die klinkt als een klok.

Ontzorgen

Wij ontnemen je veel (zo niet alle) organisatorische werkzaamheden en staan samen met onze zeer ervaren haven & keuken crew garant voor een perfecte organisatie van je event. Niets zien we over het hoofd: we kunnen je behulpzaam zijn vanaf het uitnodigingencircuit, de inschrijvingen, logo’s, briefingen, banieren, eilandstops, gadgets tot en met de goodiebags.

De goede vibe van onze accommodaties aan het water, de centrale ligging in de waterrijke omgeving van de Vecht en Plassen (20 minuten met de auto van Amsterdam en Utrecht) en last but not least  onze gastvrije en vakkundige gastheren en gastvrouwen dragen zeker ook bij tot het succes van je ontvangst. En prettige bijkomstigheid: natuurlijk heb je op de dag zelf je handen vrij om je relaties te begroeten en relaxed deel te nemen aan de activiteiten.

Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten. Je ontvangt altijd binnen 12 uur een voorstel van ons per mail.. is dit niet het geval dan is er wat met de mail fout gegaan.. wil je ons dan bellen 035 – 58 2 33 31.

Vraag offerte aan
Bekijk hieronder bijvoorbeeld eens de Gooische Tam Tam Sail, het jaarlijkse zeilevenement voor lezers en relaties van de Gooische Tam Tam webkrant. Georganiseerd door Ottenhome i.s.m. de Gooische Tam Tam.

 

Meest geboekte arrangementen

Sloepentocht

Zeilregatta

Familie dag