Ottenhome’s restaurant & terras


Welkom op ons terras, maar nu ook weer in ons restaurant!

Vanaf zaterdag 5 juni mogen we je van 09.00 tot 22.00 uur op het terras maar ook weer binnen IN ons restaurant ontvangen!! Hier zijn we heel blij mee want we hebben je veel leuks en lekkers te laten zien en proeven (ook hebben we je gemist :). Zo hebben we bijvoorbeeld nieuwe beschoeiing, een luifel over deel van het vernieuwde terras met nieuw terras meubilair, gezellige open haardjes en uiteraard een nieuwe menukaart.
Reserveer online een tafeltje (via de oranje button of de POP UP kalender)

Je kunt (op mooie dagen) ook bij ons terecht voor TAKE AWAY, drankjes en gerechtjes TO GO! (bijvoorbeeld voor aan boord van sloep, boot of vlot)
We zien je heel graag!

 

Openingstijden à la carte restaurant:

We mogen we je ook weer binnen IN ons restaurant verwelkomen, elke dag van 09.00 tot 22.00 uur!! Reserveer online een tafeltje (via de oranje button of de POP UP kalender)
Het lijkt er gelukkig op dat we weer in wat rustiger “(covid-19)vaarwater” terecht komen en dat de wind voor ons allemaal uit de goede hoek gaat waaien. We zitten met elkaar in hetzelfde schuitje.. zullen er samen doorheen moeten.. zorg daarom goed voor jezelf én voor de mensen om je heen!

We hopen je binnenkort gezond en wel weer bij ons te verwelkomen!
Graag tot gauw.