Ottenhome in najaar, winter & voorjaar

RESTAURANT & TERRAS
Wij genieten nog na en kijken met plezier terug op een mooi zomerseizoen, mede dankzij jouw bezoek!
ONS RESTAURANT & TERRAS MET TENT ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN!

We hopen vanaf vrijdag 15 januari a.s. weer open te gaan. Vooruitlopend op het seizoen zijn we dan alleen geopend op vrijdag, zater- en zondagen vanaf 12.00 uur

FEESTELIJKE ZAKEN & ZAKELIJKE FEESTEN
Voor groepen ook in herfst, winter en voorjaar, gaan we op AANVRAAG met veel plezier voor je open uiteraard dienen we ons wel aan alle Coronamaatregelen te houden!
Dus wil je een vergadersessie, (verjaardags- of bedrijfs-)feest, lunch, receptie, workshop, diner, presentatie, buffet, surpriseparty, kerstbijeenkomst of bijvoorbeeld een (familie)reünie organiseren? Laat het ons weten! De Beachclub en Bovendek zijn ook in de winter erg sfeervol en het uitzicht blijft boeien. Dus mail ons wat je wilt en wij maken met plezier en geheel vrijblijvend een voorstel op maat voor je!
LET OP: van 15 december tot en met 10 januari 2022 zijn wij gesloten.
In principe is ons terras en restaurant vanaf 21 maart 2022 weer lekker dagelijks geopend!

BOOTVERHUUR
Vanaf ca. 1 december verhuren we (in principe) geen boten meer. Zijn we druk met het onderhoud aan alle boten. Vanaf medio maart ’22 is een deel van de verhuurvloot weer vaarklaar!

KANTOOR, INFO & RONDLEIDINGEN
Op kantoor zijn we in de wintermaanden bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur én op afspraak verzorgen we uiteraard graag rondleidingen voor feesten en partijen ook in het weekend!

Fijne dag, blijf gezond & heel graag tot ziens