Vergaderen en Brainstormen aan de waterkant

Het is van groot belang dat iedereen binnen een team of organisatie “bij de tijd blijft”, de bakens blijft verzetten of de koers bijstelt. Het in gang brengen van (gedrags)veranderingen blijft een lastig proces. Externe vergaderingen zijn vaak nodig om collega’s uit de comfort zone te halen. Een heidag is een begrip in vergaderend Nederland. Maar doe eens gek, organiseer dit jaar jullie heidag aan de waterkant. Bij Ottenhome noemen we dit een “waterdag” met instant inspiratie door onze locatie! Je kunt je waterdagsessie ook combineren met een watersport activiteit. Je gasten krijgen dan letterlijk en figuurlijk een frisse kijk op de zaak! Of laat je gasten op het water kennismaken met Mindfulness – brainstormen met je benen bungelend in het water – als dat geen brainwaves oplevert. Want tot slot soms moeten er verandergolven op gang worden gebracht, moet er iets vlot worden getrokken of moet iedereen klaar zijn om te wenden!

Een Wijde Blik verruimt het denken

De vergaderlocaties van Ottenhome (gemeente Wijdemeren) zijn niet voorzien van de allerlaatste elektronische snufjes, wel uiteraard van standaard beamer, scherm, geluidset met microfoon, flipover en WiFi. Maar misschien wel veel belangrijker onze brainstorm ruimtes hebben wel allemaal daglicht en/of (bijna, uitzondering Achterdek) uitzicht op water- en luchtpartijen. Dat is mooi meegenomen want een Wijde Blik verruimt het denken! Voor de lunches kun je alle kanten op, binnen, buiten of aan boord van een sloep. Tot slot kan er een afsluitende ‘After Meeting’ in de vorm van een borrel of barbecue plaatsvinden op ons zonovergoten terras aan de plas.

Training, brainstormsessie of workshops

Geef aan waarna je op zoek bent, wanneer je wilt komen en wat jullie willen doen en er komen verrassende voortvarende en betaalbare arrangementen bovendrijven. Maar je kunt natuurlijk ook op je eigen kompas varen. Zelf de ins en outs aangeven die je voor ogen ziet. Het is aan jou wat je het handigst vindt en heb je een idee waaraan wij nog niet gedacht hebben laat het ons weten. Geef ons een schot voor de boeg zodat wij weten in welke richting je het zoekt.

Vraag offerte aan

Water inspireert

WATER INSPIREERT - vergaderen - oranje achtergrond

Meest geboekte vergaderarrangementen

Alle zeilen bijzetten

Beste Stuurlui

Het roer omgooien