Feesten

Iets te vieren? Op zoek naar een feestlocatie in de gemeente Wijdemeren aan het water? Je eigen privé feest bij en door Ottenhome laten verzorgen? Dit kan het hele jaar door (minus kerstdagen, Oud en Nieuw)!
Om je te ontzorgen en je een hoop gedoe en geregel uit handen te nemen hebben we betaalbare feestarrangementen voor je samengesteld. Maar je kunt natuurlijk ook op je eigen kompas varen, zelf de ins en outs aangeven die je voor ogen ziet. Het is aan jou wat je het handigst vindt. Heb je een idee waaraan wij niet gedacht hebben, laat het ons weten. Geef ons een schot voor de boeg zodat wij weten welke richting je het op zoekt.

Zomer én winter, in de Beachclub of op het Bovendek!

Soms moet je zelf de slingers ophangen in je leven en gewoon een feestje geven of een (surprise)party organiseren voor iemand die je lief is. Er zijn zoveel redenen om met elkaar het glas te heffen:

  • Jullie huwelijksfeest
  • Je babyshower of babyborrel
  • Alweer de 21ste verjaardag van je zoon of dochter
  • Je 30ste verjaardag die je met 3 vriendinnen viert en waarvoor ieder 30 gasten uitnodigt
  • Je 40ste verjaardag om dat je zin hebt in een seventies party
  • 50 is het nieuwe 40 dus hoge hakken & los op de dansvloer
  • Voor je 60ste verjaardag omdat je nog steeds jong van geest bent en nog lang niet uitgeblust
  • Of om met je (achter)kleinkinderen, kinderen 70 of 80 kaarsjes uitblazen op je verjaardagstaart
  • Of  zomaar een grootscheepse Full Moon party, hilarisch Oktoberfest
  • Of mysterieus Bal Masqué op stapel zetten omdat je weer eens ouderwets wilt lachen en dansen met elkaar.

Vraag offerte aan

Letterlijk en figuurlijk in de huwelijksboot stappen?

Ook voor je huwelijksfeest, of dit nu je onvergetelijke bruiloftsdag is waarop je in de echt met elkaar wordt verbonden of je koperen, zilveren, gouden of diamanten versie ben je bij Ottenhome aan het juiste adres.

Leuke bijkomstigheid is dat je bij ons letterlijk en figuurlijk in de huwelijksboot kunt stappen want we zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Wijdemeren. Ook kunnen we de vertrekhaven van je huwelijksboot zijn. Stel je voor na de feestavond inschepen in je eigen huwelijksboot (met schipper van Ottenhome) omringd door je vrienden op de steigers, romantiek ten top, toch?

Bekijk ons huwelijksfeest arrangement of vraag een offerte op maat aan. Natuurlijk ben je ook welkom op Ottenhome voor een rondleiding. Maar wel verzoeken wij je vriendelijk om van te voren hiervoor een afspraak te maken, zodat we tijd kunnen inplannen om samen met jullie een geweldig feest op stapel te zetten.

Vraag offerte aan

Meeste geboekte feestlocaties

Beachclub

Feest aan de waterkant

Bovendek