logo_stichting-sailability Sailability

 In 2020 werden alle Sailability zeildagen i.v.m. het Covid-19 virus geannuleerd. Hopelijk kunnen de Sailability zeil-zaterdagen in 2021 wel doorgaan! De data volgen zo snel mogelijk (wrs. voorjaar 2021)

Laat je handicap achter op de steiger!

Neem zelf het roer in handen. Ervaar de vrijheid van onbeperkt zeilplezier. Kom zeilen bij Sailability! Vanaf mei 2015 kan bij Ottenhome op speciaal daarvoor geplande zeildagen van Sailability gezeild worden door mensen met een handicap. Je kunt zelfstandig of onder begeleiding zeilen in speciaal aangepaste boten die niet kunnen zinken of omslaan. Sailability vrijwilligers zijn op de zeildagen altijd aanwezig om je in en uit de boten te helpen, indien nodig met een tillift. Op het wat is voor eventuele assistentie of instructie altijd een volgboot aanwezig. Wil je je aanmelden als zeiler of vrijwilliger of wil je meer informatie, ga dan naar sailability.nl.

 

Beste allemaal,
Gezien de richtlijnen van de Overheid, die er i.v.m. met het terugdringen van het Corona virus zijn gegeven, zijn we helaas genoodzaakt voorlopig alle zeildagen
te laten vervallen.
Er komen zeker nog zonnige zeildagen genoeg in 2021 ☀️☀️☀️
Let goed op jezelf en anderen in je omgeving!

SAILABILITY 1 - 800 br.
SAILABILITY 2 - 800 br
SAILABILITY 3 - 800 br