Teambuilding in zeilboten en sloepen

Voor waterratten en landrotten een belevenis!

Een schip is zo sterk als haar bemanning.. en dat geldt ook voor een organisatie of bedrijf. Daarom weten we allemaal dat goede samenwerking en hecht teamwork van levensbelang is. Teamwork blijven stimuleren is daarom essentieel en hoe kun je dat beter dan op en aan het water! Water inspireert, verbroedert en brengt samen.

Geef aan wat je leuk vindt, wanneer je wilt komen en wat jullie willen doen en er komen verrassende voortvarende en betaalbare arrangementen bovendrijven. Maar je kunt natuurlijk ook op je eigen kompas varen. Zelf de ins en outs aangeven die je voor ogen ziet. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een voorstel van ons per mail.. is dit niet het geval dan is er wat met de mail fout gegaan.. wil je ons dan bellen 035 – 58 2 33 31.

Bij Ottenhome (gemeente Wijdemeren) kun je tegen elkaar battlen op eilanden op de Wijde Blik tijdens de Expeditie Ottenhome, puzzelen (ook GPS puzzel mogelijk) in sloepjes, Regatta zeilen in zeilboten of de spelbreker (Mol) al zeilend ontmaskeren. Maar ook met elkaar de vier elementen vuur, aarde, wind en water ontdekken of met je team van je eiland zien te “escapen”.

Vraag offerte aan

Meest geboekte teambuildingsarrangementen