Als je van uitdagingen en spelletjes houdt dan zit je bij ons op zaterdag 7 april a.s. helemaal op je plek. Dan kun je GRATIS kennismaken met het ‘Escape Island’ programma & de spelshow Back to the 80s en 90s van RB Producties.
‘Escape Eiland’ is een variant op het real-life spel ‘escape room’. Je scheept in aan boord van een luxe motorsloepen van Ottenhome (met min. 8, max. 10 gasten per sloep) voor een puzzeltocht waarbij alle teams afwisselend aankomen op een “eigen” eiland. Daar wordt je sloep aan de ketting gelegd en gaat de tijd in! Alle teams hebben precies één uur de tijd om diverse opdrachten op te lossen, te volbrengen. Elk goed uitgevoerde opdracht levert een deel van de code op waarmee de eilandkluis geopend kan worden. In de kluis zit een “sleutel” waarmee je team met de sloep weer kan ontsnappen van het eiland.

Bij terugkomst op Ottenhome gaan we nog even terug in de tijd en lichten we een tipje van de spelshow Back to the 80s en 90s waarin je doormiddel van diverse spel, tv fragmenten en live muziek helemaal terug gaat in de jaren 80 en 90! Retrotainment dus, helemaal leuk!

Je kunt je voor deze middag op zaterdag 7 april a.s. van 13.30 tot ca. 17.30 uur inschrijven via onderstaand formulier.
Wacht niet te lang met inschrijven, mis de boot, deze spelshow, deze middag niet!

INSCHRIJFFORMULIER :

Je/Jullie gegevens

  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 1 en 4.
  •  

  • Je/jullie komst & kleding

    We verzoeken je uiterlijk een kwartier voor aanvang van het programma aanwezig te zijn en gepaste kleding te dragen of mee te brengen. Denk bijv. aan regen- c.q. zeilkleding, maar ook aan een handdoek, cap, zonnebril en zonnebrand.

We zien je heel graag bij Ottenhome’s Open (t)huis dag op zaterdag 7 april a.s.!